J.C.G. Electronics

We kunnen letterlijk alles oplossen wat met elektriciteit te maken heeft en bieden ook een totaalpakket voor elk project.

Contacteer ons

Video- & intercominstallaties 

Tegenwoordig hebben we een perfect beveiligingssysteem nodig, vooral op de plek waar we de meeste tijd doorbrengen. Als preventieve maatregel kunnen video en intercom de beveiliging verbeteren door je duidelijke en gedetailleerde beelden te laten zien van bezoekers in onze huizen of kantoren. Met onze video- en intercominstallatie kunt u ook toegang verlenen aan bezoekers en het risico op onbevoegde toegang tot een minimum beperken. 

Uw veiligheid is onze prioriteit

Een esthetisch gebouw en interieur betekenen niets zonder veiligheid. Uw veiligheid is onze prioriteit.   Terwijl we vroeger vooral intercoms en videofoons zagen in appartementsgebouwen, worden deze installaties nu ook veel vaker ge├»nstalleerd in gewone huizen. Ze zorgen voor meer veiligheid en kunnen eenvoudig worden ge├»ntegreerd in je bestaande elektrische systeem. 

Grote verscheidenheid aan merken

Wat kunt u nog meer met video en intercom? Via een intercom kun je bezoekers aan je deur of poort te woord staan. Videofonie gaat nog een stap verder. Met een videofoon kun je ook zien wie er voor de deur staat. Deze innovatie van hulpmiddelen is ontworpen om je op de veiligste manier te beschermen, maar toch ook op de eenvoudigste manier te werken.

We werken voornamelijk met de merken Aiphone, Btcino en Nico. We geven je graag professioneel advies afgestemd op jouw wensen, huis en budget.

Voor wie in de buurt van Borgloon en omgeving woont, raden we ten zeerste aan om je woning of kantoor te vervolledigen met video- en intercomsystemen. Ook voor laadpalen, elektriciteitswerken en databekabeling kunt u bij ons terecht. Neem zeker contact op met J.C.G. Electronics, wij bieden ook een vrijblijvende offerte aan na een bezoek aan uw woning. Bel ons nu!

JCG Electronics

J.C.G. Electronics is een professioneel elektricienbedrijf in de regio Borgloon.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 51 30 16
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0646.991.384

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Bronstraat 3A, 3840 Borgloon

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor verlichting in Borgloon van J.C.G. Electronics. Wij verkopen de merken SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.