J.C.G. Electronics

We kunnen letterlijk alles oplossen wat met elektriciteit te maken heeft en bieden ook een totaalpakket voor elk project.

Contacteer ons

Databekabeling 

Wat is databekabeling? Technisch gezien is databekabeling een methode om meerdere apparaten binnen een IT-netwerk met elkaar te verbinden. In de telecommunicatie is gestructureerde bekabeling de bekabelingsinfrastructuur van een gebouw of campus die bestaat uit een aantal gestandaardiseerde kleinere elementen die subsystemen worden genoemd.

Er zijn in wezen twee soorten datakabel, koper en glasvezel, binnen deze twee soorten kabel zijn er verschillende kwaliteiten die uiteindelijk resulteren in verschillende standaarden. De apparaten die binnen een IT-netwerk kunnen worden aangesloten zijn PC's, printers, CCTV-camera's, servers en vele andere dingen. 

Grote verscheidenheid aan diensten

Databekabeling is een breed begrip met heel wat toepassingen binnenshuis of voor uw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld coax voor digitale tv of aftakkabels van de straat tot in uw woning of kantoor voor digitale diensten. Daarnaast doen we ook alles wat te maken heeft met Voice over IP (VoIP). We volgen nieuwe trends op de voet en scholen ons regelmatig bij om u steeds de beste service te kunnen verlenen. 

Nieuwe installatie of renovatie van databekabeling

We hebben uitgebreide expertise in de nieuwe installatie, renovatie en reparatie van binnenbekabeling of databekabeling voor het MKB. We kunnen bestaande installaties optimaal voorbereiden op een nieuwe installatie, kabels meten en labelen en desgewenst een dataplan of -schema opstellen.

JCG Electronics

J.C.G. Electronics is een professioneel elektricienbedrijf in de regio Borgloon.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 51 30 16
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0646.991.384

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Bronstraat 3A, 3840 Borgloon

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor verlichting in Borgloon van J.C.G. Electronics. Wij verkopen de merken SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.