J.C.G. Electronics

We kunnen letterlijk alles oplossen wat met elektriciteit te maken heeft en bieden ook een totaalpakket voor elk project.

Contacteer ons

Algemene elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven

Onze belangrijkste diensten zijn algemene elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven. Dat verklaart waarom het aantal van onze klanten zo groot en wild wordt. Daarnaast geven we ook prioriteit aan de efficiƫntie van elk project. Snel werken is onze toewijding, maar tijdsregulering betekent niets zonder duurzame resultaten.

U kunt op J.C.G. rekenen voor al uw elektriciteitswerken in Borgloon en omgeving. We voeren deze werken uit in het kader van een nieuwbouw of renovatie, maar ook voor herstellingen kunt u bij ons terecht. Onze klant verdient de beste diensten en de hoogste kwaliteit van de materialen. En dat is wat we beloven. 

Nieuwbouw of renovatie

Zoals we weten, hangen het comfort en de veiligheid van ons huis grotendeels af van onze elektrische installatie. De eerste stap zetten in de elektrische installatie betekent alles, daarom moet je de juiste en vertrouwde technicus kiezen. En als elektricienbedrijf helpen we je er op een zeer effectieve manier doorheen. We voeren verschillende toepassingen uit, zoals:

- het installeren of renoveren van de elektrische installatie
- het trekken en aansluiten van kabels
- het installeren van stopcontacten of lichtpunten, enzovoort.

We voeren ook alle elektriciteitswerken uit in het kader van een (her)keuring van je installatie, die idealiter om de 25 jaar gebeurt. 

Kleine werken of herstellingen

Stel, je hebt alleen een elektricien nodig voor kleinere werkzaamheden. Bijvoorbeeld om de elektriciteit aan te sluiten tijdens een badkamer- of keukenrenovatie. Of zijn er reparaties die je wilt uitvoeren? Ook dan kan J.C.G. uw betrouwbare elektricien zijn die u uit de nood helpt. Het hoeft niet altijd een groot project te zijn.

We zijn ook goed in het helpen met je dagelijkse elektrische problemen en reparaties. Maak je dus geen zorgen meer! Bel ons en laat ons uw dag gemakkelijker maken. Neem gerust contact op voor meer informatie.

JCG Electronics

J.C.G. Electronics is een professioneel elektricienbedrijf in de regio Borgloon.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 51 30 16
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0646.991.384

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Bronstraat 3A, 3840 Borgloon

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor verlichting in Borgloon van J.C.G. Electronics. Wij verkopen de merken SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.