J.C.G. Electronics

We kunnen letterlijk alles oplossen wat met elektriciteit te maken heeft en bieden ook een totaalpakket voor elk project.

Contacteer ons

Laadpalen 

We kunnen niet ontkennen dat er veel dingen zijn die we gebruiken en die constant opgeladen moeten worden. Telefoon. Laptop. Camera. Voor die spullen kunnen we gemakkelijk een stopcontact vinden, maar auto's? Stel je voor dat we geen goede oplaadpunten voor auto's hebben bij onze huizen of kantoren. Waar moeten we dan heen als de accu van de auto leeg raakt, of zelfs als hij bijna helemaal leeg is?

J.C.G. Electronics is gespecialiseerd in diverse elektriciteitswerken en blijft goed op de hoogte van nieuwe trends binnen de sector, zoals oplaadstations voor elektronische auto's. We hebben ook alle expertise en kennis in huis om laadpalen te installeren in de regio Borgloon. We hebben het voor je geregeld. 

Laad uw auto thuis op

We weten dat elektrische auto's beter, schoner en milieuvriendelijker zijn dan benzine- of dieselauto's. Waarom? Waarom? Dat komt omdat elektrische auto's meestal worden aangedreven door een lithium-ionbatterij die wordt opgeladen door elektriciteit, in plaats van een verbrandingsmotor die op fossiele brandstoffen loopt.

Daarom, waar we parlo- en videofonen vroeger vooral in appartementsgebouwen zagen, worden deze installaties tegenwoordig ook veel meer in gewone huizen geplaatst. Het zorgt voor een verhoogde veiligheid en kan vlot ge├»ntegreerd worden in uw bestaand elektrisch systeem. 

Laadstations voor bedrijven

Als we het hebben over elektrische auto's voor individueel en persoonlijk gebruik, dan moeten we het misschien ook hebben over oplaadpunten voor bedrijven. Want de kans is groot dat die particulieren ook met elektronische auto's naar hun kantoor rijden.

Ook bedrijven kiezen steeds vaker voor een elektrisch wagenpark. Wilt u in dit kader laadpalen laten plaatsen op uw bedrijfslocatie in de regio Borgloon, dan helpt J.C.G u daar graag bij. Wij installeren voornamelijk Mennekes laadpalen. Dit zijn universele laadstations zonder vaste laadkabel, die het mogelijk maken om zowel type 1 als type 2 te laden aan de voertuigzijde.

JCG Electronics

J.C.G. Electronics is een professioneel elektricienbedrijf in de regio Borgloon.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 51 30 16
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0646.991.384

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Bronstraat 3A, 3840 Borgloon

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor verlichting in Borgloon van J.C.G. Electronics. Wij verkopen de merken SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.