J.C.G. Electronics

We kunnen letterlijk alles oplossen wat met elektriciteit te maken heeft en bieden ook een totaalpakket voor elk project.

Contacteer ons

Verlichting: van plan tot plaatsing 

J.C.G. Electronics is vooral bekend van verlichting in de regio Borgloon. We hebben al veel gebouwen, kantoren en huizen helpen opfleuren. Onze diensten op het gebied van verlichting worden ook vanaf nul ingevuld. Van planning tot installatie. We bieden een grote verscheidenheid aan ontwerpen, vormen en lichtkleuren. We passen ons graag aan je smaak aan om het licht te vinden dat het beste bij je past. 

Binnen- & Buitenverlichting

Zoals we weten zijn er twee soorten verlichting. We kunnen een plan maken en ook beide soorten verlichting installeren; voor binnen en buiten. Dit kan klassieke verlichting zijn, maar natuurlijk ook LED-verlichting. Maar het is onze verantwoordelijkheid om onze klanten te informeren dat we hen de laatste tijd altijd aanraden om de bestaande verlichting in hun woning of kantoor te vervangen door LED-verlichting. Een van de belangrijkste redenen is dat LED-verlichting minder energie verbruikt, maar wel helderder licht geeft. Het is letterlijk een vooruitstrevende innovatie in de architectuurindustrie. 

Overleg

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten de volledige service krijgen, inclusief het begrijpen van de details van hun behoeften. Daarom bieden we ook adviesdiensten aan voor verlichting en kunnen ze ons boeken voor een compleet verlichtingspakket. Dit betekent ook dat we een lichtplan kunnen opstellen en je advies kunnen geven over de beste opties voor je huis.           

Kwaliteitsmaterialen

Hoe kunnen we onze klanten materiaal van hoge kwaliteit bieden? We kiezen ervoor om alleen te werken met een aantal gerenommeerde leveranciers met hoogwaardige materialen zoals SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.

Als je bekend bent met het installatieproces, bieden we ook een 'Doe-Het-Zelf' service waarbij je deze materialen via onze webshop kunt aanschaffen.

Toch nog meer informatie nodig over de verlichtingsopties? Of bent u op zoek naar databekabeling, laadpalen of video- & parlofonie? Neem dan gerust contact op met J.C.G. Electronics in Borgloon. Na het bespreken van je wensen zijn vrijblijvende offertes mogelijk. Bel ons nu voor betere dagen in de toekomst.

JCG Electronics

J.C.G. Electronics is een professioneel elektricienbedrijf in de regio Borgloon.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 51 30 16
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0646.991.384

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Bronstraat 3A, 3840 Borgloon

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop voor verlichting in Borgloon van J.C.G. Electronics. Wij verkopen de merken SLV, Wever en Ducre, OPPLE en ALP.